Skip to main content

Alleen verder nadat je partner is overleden, hoe doe je dat?

Daar is geen eenvoudig antwoord op te geven. Je moet er zélf doorheen. Zélf stappen zetten, soms heel klein, soms groot. Langzaamaan de draad weer op pakken. De donkere dagen aan het einde van het jaar zijn vaak extra moeilijk en donker. Mensen die óók deze weg moeten gaan, begrijpen dat, je verstáát elkaar.

Graag bieden we je de mogelijkheid om medereizigers te ontmoeten, samen te genieten van een goede maaltijd en fijne ontmoetingen. Wij dekken de tafel en maken een heerlijke, uitgebreide maaltijd klaar.

Meld jij je aan en eet je mee?
Je bent van harte welkom!

Wie

Mensen die verder moeten in hun leven, nadat hun partner is overleden. De wereld draait gewoon door, maar voor jou is álles anders geworden. Er is plaats voor 12 gasten, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen.

Wat

Een heerlijk, met liefde verzorgd diner, in goed gezelschap. Een ontmoeting met mensen die net als jij op zoek zijn naar : ‘Hoe nu verder…’ Wat kan het troostend zijn om met elkaar te praten of juist samen stil te zijn.

Waarom

Niets is meer zoals het was. Je moet als het ware opnieuw je weg vinden in het leven,  maar nu zonder…Familie en vrienden staan om je heen, leven mee, maar je moet er wel zélf doorheen. Samen délen helpt.

Waar

Op een mooie historische plek, middenin het weidse Friese land. De Harsta Hoeve, een plek waar je een warm welkom vind, waar je je thuis voelt!

Welkom!
In de Harsta Hoeve, Harstawei 23, 9173 GA Hegebeintum

Wanneer

Vrijdag 13 december Inloop vanaf 16.30 uur met koffie of thee. Rond 17.30 uur gaan we aan tafel en om ca. 21.00 uur sluiten we af.

Wat kost het

Moed en vertrouwen om de stap te zetten!
Kosten: €22,50 p.p. (Eten én drinken)

Belangstelling? Voor jezelf of voor een ander? Bel, mail of deel

Uitvaartverzorgers Wietske Bosch – Joke Boonstra – Harmke Rekker